HTML

Íme a 2011-es esküvői divat, trend

2011.04.19. 12:02 Zsizsid

2 tervező akik híresek a szebbnél szebb menyasszonyi ruhák tervezésében , most bemutatták 2011-es kollekciójukat. Vera Wang, és Carolina Herrera felvonultatták a modelljeiket a lélegzetelállító és könnyű esküvői viseletekben. Vera Wang az amerikai tervezőnő már évek óta dolgozik az esküvői divatban. Rengeteg sztár ruháját tervezte már meg. A boldogító igen-t az ő ruhájában mondta ki Victoria Beckham, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Sharon Stone. Stílusa letisztult és kifinomult, bár nem olcsón adja a kollekciója darabjait.  De a menyasszonyi ruhái a legjobb anyagokból készülnek, és mindig időtállóak. A mostani kollekciójában sem tért el ettől.

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

A tüll, taft és a légiesen könnyű anyagokat válogatott össze a tervezőnő a jövő évi kollekciójához.  Vera Wang azt nyilatkozta, hogy ő a nőiességet képviseli a kifinomultság jegyében. Ez látszik is a két színben eltérő esküvői ruháján. Vera kollekciójában a fehér szín mellett a fekete is helyet kapott a ruhákon. Manapság már nem csak a fehér az esküvői ruhák színe!

Carolina Herrera 2011-es kollekcióját is nagy várokozás előzte meg. A mindig megújuló tervezőnő idei kollekciójában híres nőalakoknak tisztelgett mint Grace Kelly, Edith Piaf, Virginia Wolf, Anna Pavlova, Frida Kahlo. Ruhába a nő alakokban megfelelően belecsempészett jó pár színt és különleges megoldást.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te milyen ruhában tervezed, hogy férjhez mész? Csak a hófehérre esküszöl? Vagy valami különleges darab is szóba jöhet? Írd meg nekünk a terved, nagy álmod: ide

Forrás: eskuvovilag.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr432839270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása